Corseteria Minimum
Corseteria Minimum

El 1929 es va obrir la primera botiga FIGUERAS a la ciutat de Tarragona, i des de llavors la constància i dedicació de tres generacions ha permès mantenir la missió amb què es va obrir aquella primera botiga:

Aconseguir la satisfacció del client mitjançant la diversitat de producte al millor preu i la qualitat en el servei.

 

D'aquella primera botiga va sorgir MINIMUM, marca que actualment disposa de dos establiments a Tarragona i un a Reus. A les botigues MINIMUM, ara ja ens trobem la quarta generació, i aquella missió inicial no ha canviat, però la realitat d'un mercat contínuament canviant ens ha fet a poc a poc posicionar-nos, ara doncs estem especialitzats en la venda d'articles de vestir per a nen , roba de bany, interior home, dona, llenceria i cotilleria.

 

L'entrada de la quarta generació a l'empresa, ha comportat l'entrada de les noves tecnologies, és per això que us volem donar a conèixer des d'aquí una petita mostra del que podeu trobar a les nostres botigues MINIMUM. No dubteu a trucar-nos o posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o suggeriment que vulgueu realitzar.

 

 

 

Treballem amb marques com:

Prima Donna, Anita, Triumph, Marie Jo, Selmark, Calvin Klein, Empori Armani, Playtex, DIM, Marie Claire, Punt Blanc, Giulio, Abanderat, Princesa, Unno, etc.

Corseteria Minimum
Corseteria Minimum
Corseteria Minimum
Reus, C/ Barreres, 2
43201
Reus
( Tarragona )
977341361
info@corseteriaminimum.com

Horari comercial