FINSER
FINSER

Ubicats a Reus amb més de 20 anys, a Finser comptem amb una llarga trajectòria comercial i professional al sector de la fusteria de PVC i alumini. A tota la província de Tarragona ens distingim per comptar amb una àmplia gamma dels millors productes al món dels tancaments: finestres, portes d'entrada i de garatge.

El nostre objectiu principal és oferir als nostres clients els millors productes de fusteria de PVC i alumini i per això comptem amb primeres marques. Centrats a optimitzar l'eficiència energètica de casa instal·lem productes amb gran aïllament tèrmic i acústic.

Finser us oferim un assessorament personalitzat, donant solucions adequades a les vostres necessitats. Si acudiu al nostre establiment us guiarem i informarem de les diferents opcions, des del disseny a la instal·lació d'aquestes, sempre amb els certificats de muntatge IFT i CE.

No dubteu a visitar-nos si es disposa a fer una obra nova o una reforma. El nostre equip us guiarà perquè s'estalviï temps, diners i compti amb els millors productes.

Les nostres marques: FINSTRALTHERMIAKLINESOMFY HORMANN

FINSER
FINSER
FINSER
Carrer Pau Font de Rubinat, 28
43202
REUS
( Tarragona )
977 332 986
info@finser.net

Dilluns - Divendres: 09:00 AM - 01:00 PM 04:30 PM - 08:00 PM

618 913 024