Global Send-It
Global Send-It

Global Send-It proporciona serveis de missatgeria integral i logística internacional d'alta qualitat, garantint el lliurament ràpid i segur de paquets i documents a qualsevol part del món.

A Global Send-It Spain, ens comprometem a superar les expectatives dels nostres clients mitjançant solucions innovadores i personalitzades, fomentant relacions de confiança i satisfacció duradora. La nostra dedicació se centra en l'eficiència, la fiabilitat i la cura a cada enviament que gestionem, oferint solucions personalitzades i accessibles, caracteritzades per un nivell de servei inigualable a tot el món.

Aspirem a ser l'empresa de missatgeria internacional preferida per clients i empreses, reconeguda per la nostra excel·lència operativa, el nostre enfocament a la sostenibilitat i la nostra capacitat per adaptar-nos a les necessitats canviants del mercat global. A Global Send-It Spain, visualitzem un futur on les nostres solucions logístiques contribueixin al creixement i èxit dels nostres clients, promovent un comerç global fluid i accessible per a tothom.

Global Send-It
Psg. Misericordia, 5
43205
Reus
( Tarragona )
977 33 18 55
info@globalsendit.es
Dilluns a Divendres:
8:00 a 19:00