Instal·lacions Arts
Instal·lacions Arts

Instal·lacions Arts és una empresa de Reus creada l'octubre del 1999, dedicada a tot el relacionat amb instal·lacions, servei tècnic i manteniments elèctrics, fontaneria i telecomunicacions.

El nostre projecte empresarial va ser conformat en principi per personal jove, però amb més de 20 anys d'experiència al sector. Ràpidament, ens vam fer un lloc al mercat, ampliant la nostra plantilla i tenint cada vegada una major cartera de clients.

També estem introduïts en el camp de la climatització, hem realitzat diversos cursos de formació i moltes instal·lacions de calefacció i clima.

Actualment, podríem definir-nos com una empresa totalment integrada i consolidada en el sector, podent oferir qualsevol servei relacionat amb el món de les instal·lacions elèctriques i de fontaneria, tant domèstiques com industrials o en comerços; instal·lacions i serveis de reparació d'antenes de TV, parabòliques i televisió digital terrestre, tant individuals com col·lectives; projectes d'ICT a obra nova, instal·lació i reparació de porters automàtics i videoporters, tant analògics com digitals i instal·lacions de calefacció i sales de calderes.

Instal·lacions Arts
Instal·lacions Arts
Instal·lacions Arts
C/ Alcalde Joan Bertran, 26
43201
Reus
( Tarragona )
699 112 388
informacion@artsinstal.com

Horari comercial