Original Taekwon-Do ITF
Original Taekwon-Do ITF

Benvinguts a la nostra organització de Taekwon-Do: un referent a nivell nacional i internacional en l'ensenyament i promoció d'aquesta mil·lenària disciplina. Amb presència en múltiples punts al llarg del nostre país, ens enorgulleix formar part d'una xarxa global d'apassionats practicants, recolzada per la nostra estreta col·laboració amb la Federació Internacional de Taekwon-Do amb seu a Viena, Àustria.

Missió i Visió:

La nostra missió és clara: fomentar el creixement i desenvolupament integral dels nostres practicants a través de la disciplina, el respecte i el compromís amb l'excel·lència. Ens esforcem per ser líders en l'ensenyament del Taekwon-Do, tant a nivell tècnic com filosòfic, creant individus capaços no sols en el tatami, sinó també en la vida quotidiana.

Estem compromesos amb la visió de promoure un món en el qual els principis del Taekwon-Do, com la cortesia, la integritat i l'autodomini, siguin fonamentals per a construir societats harmonioses i resilients.

Els nostres Pilars:

  1. Excel·lència Tècnica: La nostra instrucció està recolzada per un equip de professionals altament capacitats i apassionats, compromesos a transmetre la riquesa tècnica del Taekwon-Do en la seva màxima expressió.
    Formació Holística: Més enllà de les tècniques i habilitats físiques, prioritzem la formació integral dels nostres practicants, promovent valors morals i ètics que transcendeixen el dojang.
  2. Comunitat Global: Com a afiliats directes a la Federació Internacional de Taekwon-Do a Viena, som part d'una comunitat global de practicants que comparteixen la nostra passió per aquesta disciplina. Aquesta afiliació ens connecta amb una xarxa internacional d'esdeveniments, seminaris i competències.
  3. Impacte Social: Creiem en el poder transformador del Taekwon-Do no sols en la vida individual, sinó també en la societat en el seu conjunt. Participem activament en iniciatives que busquen crear un canvi positiu en les nostres comunitats.
Original Taekwon-Do ITF
Original Taekwon-Do ITF
Original Taekwon-Do ITF
C/ General Moragues, 107
43203
Reus
( Tarragona )
671 69 83 86
info@originaltaekwondoitf.com

Dilluns a Divendres:
9:00 a 19:00