Petitons Reus
Petitons Reus

Petitons, botiga a Reus, dedicada a la venda de roba infantil per a ocasions especials (batejos, comunions, cerimònies) de qualitat, fabricades a Espanya, amb talles de 0 mesos a 12 anys. Som especialistes en moda infantil i roba per a nenes i nens.

Petitons és una petita botiga de roba infantil que va obrir l'11 d'octubre del 2017, que té peces de vestir (batejos, comunions, cerimònies, o simplement per a qualsevol diumenge) de bona qualitat, fabricada a Espanya, una moda diferent del que habitualment veiem a les botigues de Reus. Que espero que us agradi.

A la nostra botiga pots trobar des de productes de primera posada, com pijames, conjunts de punt, xumets, pitets, mussolines, peücs, mitjons, tovalloles de bany, mantetes i algunes cosetes més per fer un detall a qualsevol persona que s'hi va apreciar.

Tenim també una línia per a nens des de 3 mesos fins a la talla de 6 anys i per als grans també trobaràs fins a la talla 12 anys.

A la nostra botiga també disposem de vestits de comunió per a nenes amb tots els seus complements (tocats per als cabells, mitges, mitjons, sabates) i vestits per a nens amb els seus accessoris (cinturons, corbates, mitjons). Vestits de mariner per als més atrevits.

I per batejar el teu beu trobaràs conjunts de dues peces per a nens, vestits per a les nenes i els clàssics faldons que no poden faltar i com no, amb els seus complements per a aquest dia tan especial com a leotards, mitjons, toques, jaquetes,,..

Les nostres marques són:

Cosen baby, Pili Carrera, Carmen TabernerAtelier de Candela, Creacions CharoQuinperAmalio Rubio, J.VarónCondorFloriturMy Bella Moon.

Petitons Reus
Petitons Reus
Petitons Reus
Carrer del Vent, 37
43201
Reus
( Tarragona )
977857176
info@petitonsreus.com

Dilluns a Dissabte:

  • 10:00 a 13:00
  • 17:15 a 20:00