Tapiceria Jose
Tapiceria Jose

 Tapisseria José  oferim serveis d'entapissat de la més alta qualitat a Tarragona i província, per a tot tipus de mobles, com sofàs, butaques, cadires, etc… a més de vehicles.

Ja sigui que estiguis buscant renovar la teva sala d´estar amb un sofà elegant i còmode, o donar-li un toc únic al teu vehicle, a Tapisseria José, trobaràs  solucions personalitzades , a Tarragona i província, que s´adapten als teus gustos i necessitats.

Confia en nosaltres  per transformar els teus espais i vehicles en una cosa extraordinària, a Tarragona i província.

Ens apassiona donar una nova vida als teus objectes més estimats, fent servir materials de  primera qualitat  i  tècniques artesanals  que garanteixen resultats excepcionals.

A Tapisseria José, creiem que la qualitat no hauria de comprometre la teva butxaca. Oferim preus insuperables sense sacrificar l'excel·lència al servei, serveis de tapisseria a Tarragona i província.

Cada projecte reflecteix una  atenció meticulosa als detalls des de l'elecció de materials fins a l'execució precisa. La nostra passió per l'ofici i el compromís amb la qualitat es tradueixen en experiències duradores pels nostres clients.

Entapissat de mobles

Reparem o acondicionem els entapissats de sofàs, butaques, cadires, etc. amb materials de qualitat, acabat i al millor preu, a Tarragona i província.

Entapissat de vehicles

Reparem o acondicionem els entapissats de cotxes, camions, furgonetes, motos, etc., tant seients, com volants, moquetes, etc. amb els materials més resistents, en pell o teles a Tarragona i província.

Sofàs a mida

A més de ser experts entapissadors, també dissenyem i construïm sofàs a mida, amb diferents tipus de materials, mides i colors. Instal·lacions a tota la província de Tarragona.

Servei de recollida gratuït i pressupostos sense compromís.

Tapiceria Jose
Tapiceria Jose
Tapiceria Jose
Pasaje Dr.Pigem 4
43840
Salou
( Tarragona )
619870330
info@tapiceriajose.com